top of page

Välkommen till oss!

Här i hamnen i Torekov har det i över ett sekel serverats måltider av lokalproducerade råvaror. Vi har alltid färska skaldjur och fisk, läckerheter från vårt egna rökeri med hemlagade såser samt sillinläggningar, färdiga röror och andra godsaker.


Pommery Champagne- & Ostronbar

I vår populära champagne- & ostronbar serveras pinfärska ostron från våra franska, holländska och irländska leverantörer. Det finns alltid ett bra sortiment att välja från, och vad passar bättre till än ett glas Chablis eller ett glas bubbel?


Liv och rörelse i hamnen

Torekovs hamn erbjuder en mysig miljö som sprudlar av liv och rörelse, och på vår fina väderskyddande uteservering kan du njuta av hamnlivet med en god, fräsch måltid från våra säsongsanpassade dags- och kvällsmenyer. Efter maten serverar vi gärna olika kaffealternativ med någon godbit. Prova gärna vår omtyckta italienska glass!


Bordsbokning?

Vi har inte bordsbokning i restaurangen, det är drop-in som gäller. Är det fullt när du kommer är du välkommen att slå dig ned och vänta på din tur i vår 8 meter långa, trevliga bar. Där serverar vi snacks och drycker av olika slag. 


Våra öppettider hittar du på Google.

518 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page